måndag 17 februari 2014

Avmaskat Nanook och Follow Your Arrow

Förra veckan lyckades jag avsluta hela tre projekt! Det klumpade liksom ihop sig eftersom jag startade så mycket förra månaden :)

I tisdags kväll blev jag klar med kofta Nanook. Jag trodde den skulle bli klar i måndags, men allt jag hade stickat under stickcafeet på Världens Bar fick jag repa upp igen... Jag hade gjort minskningarna på andra ärmen fel...

Men nu är det klar och jag har knappt tagit av mig tröjan sen dess :)

De andra paret strumpor från KAL:en Socks with Sarah är klara. Jag råkade ta lite för stora stickor (!) så de kommer nog inte att hålla formen så bra, men jag tror att de blir sköna som sängstrumpor. Garnet jag använde var Lang Sansibar, som jag köpte i Marseille på min Garnsafari med Medea


Till sist. Jag är klar med min Follow Your Arrow! Jag är väldigt nöjd med hur den blev, Top Draw Socks från Skein, ger en helt otroligt mjuk sjal! Jag kan mycket väl tänka mig att sticka en till, i så fall väljer jag säkert en annan variant. Det finns ju två val på varje av de fem ledtrådarna. Så det blir 32 variationer.5 kommentarer:

 1. Ååh vad fin din Nanook blev! Sockgarnet är verkligen fint och sängsockor är ju inte fel om det är lite kyligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Efwa :)
   Jag fryser jämt om fötterna så sängsockar behöver jag ofta :)
   Det gick faktiskt bara åt det ena nystanet, så jag kan göra ett par till med rätt stickor... Senare.

   Radera
 2. Nanook är så himla snygg!
  Och vad fin Ysolda-sjalen blev ändå. Jag gav upp och repade min. Men din, i två färger, blev snyggare än vad min skulle bli!

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj så flitig du är! Nanooken är ju underbar!

  KRAM

  SvaraRadera