lördag 28 maj 2016

Bokrelease med Kammebornia

I måndags tillbringade jag kvällen i Nyköping. Dit åker jag inte så ofta, de enda gångerna jag stannat till i staden (förutom på Nyköpingsbro) har varit när vi skjutsat dottern på handbollsmatcher.

Orsaken till att jag ville ta mig till Nyköping i måndags var att Pia och Dennis Kammeborn (Queen and King of Kammebornia) hade boksläpp för sin nya bok "Picknick, utflykter & inflykter" på NK-villan i Nyköping. Boken har fotografier och texter av Pia och illustrationer av Dennis.

Jag visste att TantUlltuss skulle dit med sin dotter så jag tog kontakt med dem så vi kunde gå dit tillsammans. Vi stämde träff vid deras hotell och med hjälp av telefonens GPS hittade jag lätt dit och såg Anna och Julia gå över gatan vid hotellet precis när jag kom. Det var verkligen vältimat, jag som åkt drygt 10 mil för att komma dit.

När jag hade svidat om lite snabbt vid bilen var det dags att gå bort till NK-villan. Det var en vacker promenad utefter ån. Det var supermysigt att träffa Anna på riktigt igen, vi har inte setts sen i augusti när vi var på Garnkalaset hos TantKofta. Och nu fick jag träffa dottern Julia också, hon är också en person man bara kan tycka jättemycket om!

Anna och Julia hade gjort en så fantastisk present. Jag fick lite ågren, för jag hade inte hunnit stanna upp så länge att ens tänka på att ta med present. Inte så mycket att göra åt det var bara att se glad ut.

Vi kom fram och det var så härligt att möta Pia igen. Hon är en helt magisk personlighet. Jag passade på att köpa den vackra boken på en gång och sedan var det dags att sätta sig ner för att få lyssna till programmet. Det var New Wave Society som inledde med sång, piano och slagverk. Helt underbart spelat och sjunget. Jag blev rörd till tårar.
Sedan visade Pia och Dennis bilder från boken och Pia läste några texter högt. Det var förstås stort tackkalas med alla som bidragit till boken och en av ungdomarna som finns med på utflykterna i boken sjöng och spelade till sist Sol, vind och vatten på ett underbart sätt!

Då fick vi mingla lite. Det var många fantastiska människor på besök och tiden gick alldeles för fort. och Jag skämtade med Anna och Julia att vi borde ha "efterfest" på deras hotell. När vi blivit utslätade från NK-villan visade det sig att Dennis behövde rodda lite med musiker och prylar till ateljén och det blev faktiskt så att vi gick till hotellet. Väl där drack vi te stickade, pratade och skrattade vi på ett sätt jag inte varit med om på länge. Efter ett tag fick även Dennis tid att sätta sig med oss och det kändes som vi känt varandra hur länge som helst! Ena stoden jag tittade på klockan var hon ni och nästa gång var hon halvtolv! Och jag som hade 12 mil att höra hem :o Vi började säga hejdå och en stund senare satt jag i bilen. Det var skönt att jag hade möjlighet att smälta kvällen i bilen innan jag kom hem. Det blev ganska sent i säng, kan jag säga. Men med tanke på vilken fantastiskt underbar kväll vi hade så var det väl värt <3 <3 <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar