torsdag 26 mars 2015

För lite stickning

Det blir aldeles för lite sticktid dessa dagar. Så idag har jag hunnit sticka en mudd på en tröjärm, hahaha. Ska ta och sticka ett halvt varv på en socka ockå förstås.

Men å andra sidan en väldigt massa tid till golf!

Vi stiger upp vid 7 på mornarna, gör oss i ordning på hotellet och far till golfklubben där golfskolan börjar klockan 9. Den håller på till klockan 11 och vi hinner precis med lunch innan vi ska värma upp inför eftermiddagens golfrunda.

Banan har ganska långa avstånd mellan varje hål så jag tror faktiskt att jag betydligt längre än vid de banorna jag brukar spela. 

Idag kom vi tillbaka efter knappt fem timmar och vi hann med lite eftersnack och softade lite innan middagen vid 20. Eftersom det har blåst kraftigt alla tre dagarna vi spelat hittills har vi varit  alldeles utblåsta när vi kommit in från rundan. Det kräver att tänka lite extra när man spelar i 14-20 sekundmeters nordlig vind :oGolfspelet går bara bättre, men det började rätt kasst, så det var inte så svårt, hahaha!

Här kommer några fler bilder från banan. Den är verkligen magiskt vacker! (bara telefon-bilder tyvärr, det är vad som finns...)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar