måndag 6 april 2015

Träning

I grunden gillar jag verkligen att träna, framför allt känns det bra efteråt ;)

Jag löptränade ganska mycket under 2010-2013. Sen fick jag än den ena än den andra skadan som kom emellan min träning. Ja, jag gick ändå regelbundet på ett par grupptränignspass i veckan på Medley i Ljungsbro. Men det blir liksom inte riktigt samma sak.

Efter golfresan när jag gick över en mil per dag sex dagar i rad kände jag mig riktigt stark och bestämde mig för att testa att springa igen. Eller springa... långsamt gick det... Men faktiskt betydligt bättre än jag kunde tro. Jag gick med i en löparskola på förra veckan och under påskhelgen har jag luftat löparskorna vid två tillfällen. Det första passet var på knappt 2.5km och idag blev det 3km.

Än så länge känner jag inget extra i mina gamla skador (ta-i-trä) och jag kommer att öka försiktigt så det inte blir några skador. 

Jag har hunnit med två BodyPump-pass och nio hål golf också i helgen. Så det blev faktiskt en ganska aktiv påsk.

2 kommentarer:

  1. Grattis till träningspassen! Det är verkligen härligt när man kan träna utan att hejdas av skador. Jag började löpträna på allvar 2009, sprang Lidingöloppet (3-milen) 2010, men började sen få olika problem. Var skadefri ett tag, men fick sen någon ny krämpa - ett mönster som varit svårt att bryta. Nu är det styrketräning som gäller, tråkigt men nödvändigt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Löpmaskan! Det är bra tufft att komma tillbaks efter skador..

      Radera